Nyt skønhedssite har ramt i DK

Så blev det tid til at et nyt skønhedssite åbnede dørerne i DK. Navnet på siden får du snart – for først se på hvad der gør denne side ekstra interessant, hvis man sammenligner med de mange andre muligheder der er online.

Hvorfor skulle den her beauty hjemmeside være speciel end de andre?

Det er helt enkelt: I stedet for at det er nødvendigt at se på flere websites kan man slippe af sted med blot at kigge på MnsBeauty.dk – her samles nemlig alt, så du bare skal kigge 1 sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Hvorledes fungerer det?

MnsBeauty.dk har været så snedige at samle alle produkter fra de helt store beautysites, blandt andet NiceHair, Made4Men, Billigvoks mm.. Det gør at du sparer tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge samme sted, i stedet for at skulle at hoppe rundt på flere forskellige hjemmesider.

Kan man så købe direkte gennem MnsBeauty.dk?

Dog ikke, for det er stadig de oprindelige beauty sider som har styr på den del. Det smarte som MnsBeauty i stedet gør er, at få samlet alle disse ekstremt mange stykker tøj og beauty, så du på samme side kan se alle beautyprodukter og skønhedsprodukter. Det eneste du skal er blot at klikke på enten knapperne eller billederne, og så bliver du sendt direkte over til varen hos Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan man lære mere om det her fænomenale skønheds website?

Godt du spørger – for MnsBeauty.dk er nemlig også ekstremt aktive på social media herunder fx Facebook, Pinterest og Google+. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis man nu gerne vil i kontakt med stifterne af websitet – hvordan kan det så lade sig gøre?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på siden, give ris/ros eller noget andet, så skal du blot gå hen på deres kontakt-side. Her kan du sende en mail direkte til dem som har skabt siden.

Lad mig endelig høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *