Få et funktionelt badeværelse som er billigt

Du skal spare, hvor du kan. Bor du småt, er dette ofte dyrt at få. Men hvad vi i dag bringer til dig, vil skifte dette syn. Vi mener helt oprigtigt, at de små badeværelse gør kan gøres meget større – uden at lægge væggen ned.

Du kender det. Bruseren bruser og vandet svømmer over. Det er overalt. Du træder forsigtigt ud, for ellers falder du. Du står nu fast, men føler dig ikke helt sikker. Nænsomt tager du skraberen og fjerner vandet. Denne gang skete der ikke noget. Du overlevede, men hold op, hvor var det ingen fornøjelse.

Og det er ærgerligt. Badet skal være en oplevelse, præcis ligesom balsam er.

Ved de små ting er der, du kan spare. Bogstaveligt talt. Det kan du! Men du vil skulle være kreativ. Vores 3 bud kan blive til mange penge.

Det kræver dog lidt af dig. Først og fremmest skal du elske, at gå på jagt efter de flotte ting, som ingen andre har. Du vil også skulle have en vis tålmodighed, for de ting er ikke overalt. Slutteligt skal du turde gå i et byggemarked.

Første tip er angående dine fliser. Normalt koster de mange hundrede kroner – per flise – men ikke her. Vores tip er enkelt. Gå i bygge markedet. Gå på gul og gratis. Søg efter brugte fliser. Find nogle retro nogle! Måske nogle i rød og gul? Køb dem. Slå dem så itu. Nu vil du stå med en stor portion små stykker af flise. Giv her din håndværker besked på, at han blot skal lægge fundamentet og ikke købe fliser. Dem lægger du selv. Han færdiggør så badeværelset. Du skal nu selv lægge de mange, små stykker af fliser. Det tager nogle timer, men din timeløn vil være lige så høj som solen på en sommerdag.

Andet tip er angående håndværkeren. Se, om du kan finde en erfaren en. De færreste håndværkere fokusere på badeværelser, de laver så meget andet. Af den grund køber de ikke så tit hos deres leverandør – det betyder højere pris. I Roskilde, kan du fx gå til Badmodul.dk. De laver badeværelse Roskilde og er særligt gode til badeværelser, det er nemlig, det eneste de laver.

Slutte tip er at indrette så hvidt, som du kan. Den hvide farve skaber varme og plads. Ikke fysisk plads, men plads og lyst til at være derinde.

Loading Facebook Comments ...

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *